Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Προφίλ

Η ΑΡΓΩ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2004 στην Κοζάνη με κύρια δραστηριότητα τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων διαφήμισης, επικοινωνίας, προβολής και προώθησης υποστηρίζοντας επιχειρήσεις, ιδιώτες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της σύγχρονης επικοινωνίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο άριστων και εξειδικευμένων συνεργατών, κατάφερε να καθιερωθεί στο χώρο των διαφημιστικών εταιριών και να αναπτυχθεί με εκρηκτικούς ρυθμούς.

Βασική καινοτομία και διαφοροποίηση της εταιρίας, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον,  αποτελεί η εφαρμογή του μοναδικού συστήματος μέτρησης του τελικού αποτελέσματος των ενεργειών, των δράσεων και γενικότερα των λύσεων που προτείνει και υλοποιεί για τους πελάτες της. Η μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών που παρέχει, η χρήση νέων τεχνολογιών, η απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε περίπτωση και ο συνδυασμός λύσεων από έμπειρα στελέχη εξασφαλίζουν το μέγιστο τελικό αποτέλεσμα το οποίο προσδιορίζεται πλήρως με πολλούς και ειδικούς ποσοτικούς δείκτες. Αυτό οδηγεί στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης και στη δημιουργία μακροχρόνιων επαγγελματικών δεσμών με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τα στελέχη της εταιρίας.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία προχώρησε σε δυο ακόμη αναπτυξιακές κινήσεις:

α) Ίδρυσε οργανωμένο γραφείο γενικού και θεματικού τουρισμού με τον διακριτικό τίτλο  V-travel (www.v-travel.com.gr) και είναι πλέον ένας πολύ αξιόπιστος και σοβαρός συνεργάτης DMC στην Ελλάδα για πολύ απαιτητικούς Tour Operators.

β) Έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις συνεργασίας με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα (ΕΚΕΤΑ, ΙΤΥΕ Διόφαντος, Δημόκριτος κ.λ.π), συμμετέχοντας σε συμπράξεις ερευνητικών  προγραμμάτων και αξιοποιώντας εμπορικά τα ερευνητικά αποτελέσματα που προκύπτουν.

Milestones

2004 : Ίδρυση της εταιρίας στην Κοζάνη

2009 : Οργάνωση τμήματος web, mobile, internet, social media

2014 : Λειτουργία του εκδοτικού οίκου “ΑΡΓΩ”

2015 : Ίδρυση και λειτουργία του οργανωμένου γραφείου τουρισμού V-travel

2018 : Συμπράξεις με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά κέντρα

2021 : Λειτουργία του argotv (youtube channel

Μετάβαση στο περιεχόμενο